Kopioimalla ja liittämällä voit käyttää suunniteltuja osioita uudelleen muilla sivuilla rakentamatta niitä alusta.
Kopioi ja liitä

Napsauta ylätyökalupalkin kopiointikuvaketta ja sitten toisen osion punaisen plus-kuvakkeen vieressä olevaa liittämiskuvaketta. Kopiot ovat itsenäisiä: toisen muutokset eivät vaikuta toiseen.
Monista ja muunna
Monista-toiminto kopioi osion alkuperäisen alle. Valitse kolmen pisteen valikosta Muunna uudelleenkäytettäväksi malliksi, niin voit käyttää osiota useilla sivuilla.
Editorin versiohistoria
Avaa suunnittelutyökalupalkin versiohistoriakuvake, niin voit esikatsella, palauttaa tai poistaa tallennettuja sisältöversioita (V1, V2 ja niin edelleen). Nämä ovat eri asia kuin Julkaise-näkymän julkaisuversiot. Katso Editorin versiohistoria.
Huom.: Poistettujen osioiden arkistotila on suunnitteilla, mutta se ei ole vielä käytössä rakentajassa.