Editorin versiohistoria tallentaa tilannekuvia sivun sisällöstä, kun suunnittelet.
Avaa versiohistoria

Napsauta suunnittelutyökalupalkin versiohistoria-kuvaketta. Näet numeroidut versiot (V1, V2 ja niin edelleen).
Toiminnot
- Esikatselu: katso, miltä aiempi versio näytti.
- Palauta: korvaa työalueen nykyinen sisältö kyseisellä versiolla.
- Poista: poista tallennettu versio, jota et enää tarvitse.
Tämä on suunnittelunäkymän sisällön historia. Julkaise-näkymän Julkaisuversiot ovat erillisiä julkaistuja koonteja. Katso Automaattinen julkaisu ja julkaisuversiot.